Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2019/2020. Runda jesienna. Spekulacje, transfery
127A nie wierzylismy ze Motała da radę... Da sie? :)
128Co do Szoty - mamy młodego gościa, z którego będzie pewnie niezły piłkarz. Sam na niego czasem pomstowalem, ale mówimy o młodzieżowcu, który będzie się rozwijał. Rok temu naszym młodzieżowcem był Macczak...
129Czyli narazie bierzemy zawodników ktorzy spadli do 3 ligi.
130Kurcze slabo to wyglada, nie dość ze nie z regionu to jeszcze z watpliwa przeszłością i on i zakontraktowany bramkarz :-(
131Serafin Szota (4) – Zupełnie niewidoczny szczególnie na początku meczu, ale powodowane to było tym, że Polacy atakowali przeciwną stroną boiska. Niewiele i tak z tego wychodziło.
132Serafin Szota – 4
Poprawny. Kolumbijczycy nieprzypadkowo atakowali głównie naszą lewą stroną, szybko wyczuwając, że Stanilewicza urobią szybciej niż Szotę. Niemniej kilka razy naszym prawym obrońcą zakręcił piekielnie aktywny Sinisterra. Po przejściu na pozycję stopera raczej nie zawiódł.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
133Wszyscy zagrali słabo - lata leca, a w Polsce nadal prawie nikt nie szkoli młodzieży.
Szota wpisał się w ogólny poziom, przy czym przy drugiej bramce jego atak na strzelajacego Kolumbijczyka wyglądał dla mnie dosyć komicznie:)
Szota wpisał się w ogólny poziom, przy czym przy drugiej bramce jego atak na strzelajacego Kolumbijczyka wyglądał dla mnie dosyć komicznie:)
134Szota zagrał przyzwoicie.Reszta obrony czasem komicznie czasem dramatycznie klepanie i straty.
TYLKO ODRA OKS !!!
135rozkminiacie o tym Szocie jakby to miało jakieś znaczenie.
nie jest to nasz zawodnik, nie będzie u nas grał, nie jest naszym młodzieżowcem. dajcie już spokój bo temat o spekulacjach a 2 strony się robią komentarzy jak szota wystąpił.
nie jest to nasz zawodnik, nie będzie u nas grał, nie jest naszym młodzieżowcem. dajcie już spokój bo temat o spekulacjach a 2 strony się robią komentarzy jak szota wystąpił.
136Odra Opole - 600 tysięcy złotych z PJS
Mam nadzieję, że starczy na jakiegoś zawodnika z pensją 50k/m.
Szkoda by było to wydać na rozwój klubu. Nie wiem... drugiego pracownika?
Mam nadzieję, że starczy na jakiegoś zawodnika z pensją 50k/m.
Szkoda by było to wydać na rozwój klubu. Nie wiem... drugiego pracownika?
13750k to chyba dużo powyżej naszego najwyższego kontraktu
138Tak, ale zawsze to można zmienić, prawda? ;)
A na serio to wyraz utraty nadziei, że to pójdzie na rozwój klubu ;)
A na serio to wyraz utraty nadziei, że to pójdzie na rozwój klubu ;)
139Nie szastajmy pieniędzmi jak nie mamy możliwości awansować. Powinniśmy podpatrywać kluby hiszpańskie na poziomie I ligi w jaki sposób wydawać pieniądze. Oni też kasą nie grzeszą.
140Tylko żeby się nie okazało ze te pieniądze zostaną przeznaczone na jakiegoś kolejnego asystenta trenera Rumaka który nic nie wniesie do drużyny
141Plan przygotowań Odry:
http://www.90minut.pl/news/296/news2963 ... Opole.html
http://www.90minut.pl/news/296/news2963 ... Opole.html
ODRA OPOLE 1945
142Nasz nowy nabytek - Bartłomiej Wdowik
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=33315
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=33315
143Nie wiem. Zakładamy rezerwy? Parę dni temu grał w juniorach Ruchu którzy spadli z clj. Ponoć najgorszy na boisku.
144Ps. W ramach dalszej, gwałtownie postępującej profesjonalizacji klubu, nie ma wypowiedzi naszego dyrektora sportowego, nie ma wypowiedzi trenera, nie ma wypowiedzi żadnego z prezesów.
Kurwa, czy ten typ przejeżdżał z bagażami koło stadionu i go wzięli?
Kurwa, czy ten typ przejeżdżał z bagażami koło stadionu i go wzięli?
145No dobra, przyszedł bo chwile pokopał w drugiej lidze. Na tym "transferze" nic praktycznie nie tracimy.
Odbieramy ten ruch jak bombę transferową która powinna być a jest rozczarowanie. Skoro minut nie dostaje nasz Bryłka, to wątpię by on z miejsca miał dostawać.
Pewnie najbliższą rundę spędzi w juniorach a trenować będzie z pierwszą drużyną. Szersza kadra na pewno się przyda, nie raz, nie dwa na ławce mieliśmy po 5/6 zawodników. Na porządniejsze transfery przyjdzie pewnie poczekać...
Odbieramy ten ruch jak bombę transferową która powinna być a jest rozczarowanie. Skoro minut nie dostaje nasz Bryłka, to wątpię by on z miejsca miał dostawać.
Pewnie najbliższą rundę spędzi w juniorach a trenować będzie z pierwszą drużyną. Szersza kadra na pewno się przyda, nie raz, nie dwa na ławce mieliśmy po 5/6 zawodników. Na porządniejsze transfery przyjdzie pewnie poczekać...
146Pan Dyrektor narazie w podnieceniu komentuje awans Gikiewicza do arabbundesligi, może będzie zaciąg z za zachodniej granicy??
147Co zabawne w Ex i 1 lidze debiutować mogą 16 latkowie i grać całe mecze, a my wpuściliśmy Wróbla na 3 minuty i bierzemy 18 latka o którym nikt nigdy nie słyszał.
148Z tego co mi wiadomo, Wróbel ma zapis w kontrakcie, że musiał zagrać choć minutę. W przyszłym sezonie nie liczcie na to, że będzie powoływany ;) Choć bardzo bym chciał widzieć młodych wychowanków przynajmniej regularnie trenujących z seniorami i uczących się wielkiej piłki.LooZ^ pisze: wtorek, 28 maja 2019, 11:39 Co zabawne w Ex i 1 lidze debiutować mogą 16 latkowie i grać całe mecze, a my wpuściliśmy Wróbla na 3 minuty i bierzemy 18 latka o którym nikt nigdy nie słyszał.
149A ja mam jakieś przeczucie że częściej będziemy widywać zawodników przed dwudziestką.
150Teraz z niecierpliwością czekam na transfer z Rozwoju Katowice! I będziemy mieli komplet. Widać nazwisko Rumak robi swoje!!!