On dostał tam robotę po znajomości.zebro pisze: wtorek, 10 marca 2026, 11:49 https://weszlo.com/oficjalnie-rene-poms ... s-u-tychy/
Coś tam chyba było o opcji zagranicznej u nas - to nie o niego chodziło?
Re: Runda wiosenna 2025/2026 spekulacje, transfery.
102Tak ogólnie jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć jakim cudem jesteśmy de facto 4 najlepszą defensywą ligi? W ogóle tego nie czuję, a dziś spojrzałem w tabelę i okazuje się że tak jest.
103...równocześnie jesteśmy jedna z gorszych ofensyw... a punkty to przede wszystkim bramki a nie czyste konta
Tychy maja 5 wiecej zdobytych od nas.
Tychy maja 5 wiecej zdobytych od nas.
105Szwarga nie jest już trenerem Arki,Czubak,nie jest już trenerem Polonii Bytom, szybko poszło z Czubakiem,oby nasi włodarze ich nie sondowali.
107Szwarga pewnie nierealny, ale jeśli tak to byłoby to genialne.
109Kolejny trener stracił pracę,tym razem ze Znicza Pruszków.26.04 niedziela godzina 17:00 piłkarskie święto w Opolu,Odra-Polonia Bytom.
110Tomczyk remis z Widzewem, po beznadziejnej grze i ratunku w końcówce.
Jak dla mnie nie dotrwa do końca sezonu, a słabą gra Rakowa bardzo bym się nie przejmował - jak dla mnie to jest klub, który musi trenować Papszun i z innym trenerem to zawsze będzie przeciętniak, a Papszun musi trenować Rakow, bo w żadnym innym klubie też nie będzie w stanie wprowadzić tej swojej specyfiki.
Kluczowe, że Tomczyk może być zaraz dostępny, a pewnie dobrze dla niego, gdyby spróbował sił poza Bytomiem, bo się zaszufladkuje.
Jak dla mnie nie dotrwa do końca sezonu, a słabą gra Rakowa bardzo bym się nie przejmował - jak dla mnie to jest klub, który musi trenować Papszun i z innym trenerem to zawsze będzie przeciętniak, a Papszun musi trenować Rakow, bo w żadnym innym klubie też nie będzie w stanie wprowadzić tej swojej specyfiki.
Kluczowe, że Tomczyk może być zaraz dostępny, a pewnie dobrze dla niego, gdyby spróbował sił poza Bytomiem, bo się zaszufladkuje.
111Kacper Przybyłko.Jak większość byłem pozytywnie nastawiony.Jednak jeśli piłkarz zarabiałmilon dolarów w szczycie kariery za sezon,to teraz niestety brak mu motywacji.Za 60tys zł na miesiąc można postawić na młodych gniewnych na dorobku.
112Ależ koszmarna może być 1 liga za rok.
Chrobry Głogów
Pogoń Grodzisk Mazowiecki
ŁKS Łódź
Polonia Warszawa
Wieczysta Kraków
Miedź Legnica
Stal Rzeszów
Puszcza Niepołomice
Polonia Bytom
Pogoń Siedlce
Stal Mielec
Brukbet
Arka Gdynia
Piast Gliwice
Unia Skierniewice
Olimpia Grudziądz
Świt Szczecin
Odra Opole
Prognozowana średnia widzów - 2500. Wspaniały pojedynek w niedzielę o 12:30 - Odra Opole - Unia Skierniewice
Chrobry Głogów
ŁKS Łódź
Polonia Warszawa
Wieczysta Kraków
Miedź Legnica
Stal Rzeszów
Puszcza Niepołomice
Polonia Bytom
Pogoń Siedlce
Stal Mielec
Brukbet
Arka Gdynia
Piast Gliwice
Unia Skierniewice
Olimpia Grudziądz
Świt Szczecin
Odra Opole
Prognozowana średnia widzów - 2500. Wspaniały pojedynek w niedzielę o 12:30 - Odra Opole - Unia Skierniewice
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
113Spokojnie, od nowego sezonu zaczynamy trzyletni plan, którego wynikiem będzie awans do Ekstraklasy.
114Weźmy lobodzinskiego - on idealnie wpisuje sie w ten scenariusz 🤣
115Według Pasternaka z TVP Sport w Opolu szykują się "większe zmiany", w kontekście zmiany trenera.
116Z Wieczystą możemy sobie zapewnić matematyczne utrzymanie.
117Łatwiej będzie awansować do extraklasy z takimi rywalami.Jesli będziemy grać ofensywnie jak np. Lechia Gdańsk,to na trybunach Odra Opole -Unia Skierniewice będzie 6000 tys kibiców.Oczywiscie piszę to z przymrużeniem oka,ale oby tak było.LooZ^ pisze: poniedziałek, 6 kwietnia 2026, 22:03 Ależ koszmarna może być 1 liga za rok.
Chrobry Głogów
ŁKS Łódź
Polonia Warszawa
Wieczysta Kraków
Miedź Legnica
Stal Rzeszów
Puszcza Niepołomice
Polonia Bytom
Pogoń Siedlce
Stal Mielec
Brukbet
Arka Gdynia
Piast Gliwice
Unia Skierniewice
Olimpia Grudziądz
Świt Szczecin
Odra Opole
118na trybunach Odra Opole -Unia Skierniewice będzie 6000 tys kibiców
@trops
Żeby na trybunach naszego stadionu mogło zasiąść tylu kibiców potrzebne będzie rozegranie około 518 meczów przy komplecie publiczności. Trochę to potrwa. ;)
@trops
Żeby na trybunach naszego stadionu mogło zasiąść tylu kibiców potrzebne będzie rozegranie około 518 meczów przy komplecie publiczności. Trochę to potrwa. ;)
.