Re: Sezon 2016/17. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

130
Ja od osoby dobrze poinformowanej usłyszałem, że transfery szykują się sensowne, że sprawdzana będzie duża grupa piłkarzy (co jest przecież normalne w tej lidze jak i wyższych) i ogólnie wygląda to jakby miało to ręce i nogi. Zobaczymy.

W temacie interesujących nas zmian organizacyjnych z tego co wiem to na razie cisza, ale to wiele nie znaczy ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

145
rob65 pisze:A po co mamy się męczyć. Warto było podjąć wyzwanie, a nie kontestować. Za 450 000,00 z pewnością doświetlilibyśmy w stopniu wystarczającym.
Tylko Wydaje mi się, ze remont oświetlenia byłby argumentem za remontem stadionu na Oleskiej, zamiast budowy nowego obiektu. Myślę że z tego powodu nie bylo poparcia dla projektu.
Zgadzam sie że za pół bańki nastąpiło by światło ;-)

147
Info z 90minut :
Odra Opole.
Przychodzą: Przemysław Brychlik (P - BKS Stal Bielsko-Biała) , Sebastian Deja (P - MKS Kluczbork), Adrian Krysian (P - Polonia Bytom) , Mateusz Marzec (P - Ruch Zdzieszowice) , Szymon Przystalski (O - Ślęza Wrocław) , Łukasz Winiarczyk (O - Rozwój Katowice) 

Oczywiści to nie oznacza że Ci zawodnicy już na 100% będą w Odrze ale są przymiarki.

149
Testowani zawodnicy :
Szymon Przystalski (23 lata, obrońca, Ślęza Wrocław) - zagrał 11 meczy w Ślęzie...w III lidze.
Łukasz Winiarczyk (25 lat, obrońca, Rozwój Katowice) - podstawowy obrońca Rozwoju w I lidze.
Adrian Krysian (26 lat, pomocnik, Polonia Bytom) - zagrał w połowie meczy Polonii wchodząc z ławki. Grał już Odrze. Nie wiem czy jest w stanie być wzmocnieniem.
Mateusz Marzec (21 lat, pomocnik, Ruch Zdzieszowice) - wyróżniający się zawodnik Ruchu. Bał się przyjść wcześniej do Odry. Czy teraz ma wyższe ambicje ?
Przemysław Brychlik (26 lat, pomocnik, Stal Bielsko-Biała) - podstawowy pomocnik BKS.
Ostatnio zmieniony czwartek, 30 czerwca 2016, 17:55 przez Do przerwy 0:1, łącznie zmieniany 1 raz.