Re: Stal Mielec - Odra Opole

14
smilee pisze: czwartek, 21 sierpnia 2025, 19:21 Kurwa mogl obu napastników zdjąć i iobtonce wstawic
Mógł zdjąć, wyszłoby na to samo. Odra tak ze Śląskiem jak i dzisiaj po strzeleniu gola udaje że kontroluje mecz. Niby piłkę wyrzuca do przodu, ale chyba tylko po to żeby zrobić miejsce pod kontrę. A dzisiaj, przy słabej Stali grającej w dodatku w 10 niestrzelenie na 2:0 to było frajerstwo, strata na 1:1 to była kompromitacja, a straty na 1:2 nie umiem nazwać.

Niby coś ruszało, niby było lepiej, ale to jest chyba mentalność przegrywów, jeżeli nie chce się dobić słabego przeciwnika i dać mu tlen.

18
.... a co będzie jak dojdą kontuzje i kartki ?
Trenera oczywiście nie ma co wywalać bo mimo wszystko punkty go jeszcze bronią
Ale po 2 zwycięstwach (przed meczem z wisla) mogliśmy byc blisko podium i ze spokojem przegrać z Wisłą
Ciekawe czy ze zniczem tez wpierdol ... nie wiem czy nie skorzystam z nowej funkcjonalności i nie zwilnie miejsca na mecz ze zniczem.

Nie chce mi się na nich patrzeć...

22
LooZ^ pisze: czwartek, 21 sierpnia 2025, 19:52 No nie pomagają, ale też pozbyłem się złudzeń. Myślę, że czeka nas solidne i nudne 10-12 miejsce.
W klubie będą zadowoleni bo cel utrzymania jest.
W wywiadzie z prikrylem i skrobaczem padło pytanie o cel.
Priklryl nie wiedział co ma powiedzieć a skrobacz powiedział ze po tamtym sezonie to spokojne utrzymanie.