Ostatni post z 20.07 (dzisiaj 25l
Patrząc na zapowiedzi meczu na głównej to pierwszy sparing z Piastem, żeby dokopać sie do meczu z miedzią trzeba przewinąć z 10 ekranów, ale za to jest x3 (zntegonw razy dzisiaj o polnocy)
Nablizszy mecz odliczali sie za 6 godzin
...to są naprawde proste rzeczy, to ze nikt o to nie dba dosadnie pokazuje w jakiej czarnej dupie jest marketing
Re: Z oficjalnej...
1302Ale jak to, duet Baczyńska-Jacek i Krystian Golec jednak nie ogarnęli marketingu? Ja jestem zdziwiony.
1304Ja zjem kolacje (bo kielbasa do dupy) I sie zbieram bo potem będą kotki na mieście i bramkach jak z magdeburgiem.
Przecież to jest poprostu zenujace !
... tez ciekawa podstrona 😁
1305Wyobraźcie sobie ze przypadkiem w Opolu pojawił sie szejk Abdul Mahmed Morales 3, ktory jest wielkim fanem futbolu i w kazdym miejscu na świecie jesli jest możliwość wybiera sie na mecz lokalnej drużyny.
W ciągu roku kupil i wyciągnął do najwyższych klas rozgrywkowch juz 11 druzyn z całego świata a do tego zbudował im stadiony.
...przyjezdza na itaka arena a tu (i)taki ch..j 🤣
W ciągu roku kupil i wyciągnął do najwyższych klas rozgrywkowch juz 11 druzyn z całego świata a do tego zbudował im stadiony.
...przyjezdza na itaka arena a tu (i)taki ch..j 🤣
1306Duża kolejka na bramkach ??? Bo nie wiem czy się już zbierać czy poczekać chwilę.smilee pisze: piątek, 25 lipca 2025, 18:17
Gotowi na mecz?
Ja zjem kolacje (bo kielbasa do dupy) I sie zbieram bo potem będą kotki na mieście i bramkach jak z magdeburgiem.
Przecież to jest poprostu zenujace !
Czepiamy się, a "był czas przywyknąć przecież".
1307Jest luzik, jak narazie jestem sam....pewnie wszyscy jak zwykle przyjdą na ostatnią chwilę
...tylko ciemno jakos🤣
...tylko ciemno jakos🤣
1308... a przed meczem na skrzypeczkach jakas ładna Pani bedzie grać
... a w przerwie tez ale w sali VIP
A moze kurwa byście napisali co sie dzieje w druzynie? Co zrobiliście zeby w poniedziałek nie bylo 0:4 ?
Skrzypeczki k..wa
1310Te wióry w boxie okolicznościowym to z jakiegoś bardzo rzadko występującego szlachetnego drzewa .
1311ktos wie o co chodzi ?
Wczoraj gralismy 2 mecze i to z Miedzia ? jakis ukryty sparing ? :P
Wczoraj gralismy 2 mecze i to z Miedzia ? jakis ukryty sparing ? :P
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę
1312... do 3 razy sztuka
Tak jest z kazdym meczem bo dzial marketingu nie umie ogarnąć strony www
Wstyd
Tak jest z kazdym meczem bo dzial marketingu nie umie ogarnąć strony www
Wstyd
1313a moze Cassio zglosili to jednego z tych 3 meczy a my sie czepiamy ? a tak na serio wstyd i zenada
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
1315Wytłumaczcie mi jak to jest ze mecz byl u nas a na YT konferencje mozna obejrzeć na kanale miedztv a na odratv to conajwyzej z meczu z Chrobrym?
1316A w ogóle oni gdzieś potem spisują treść konferencji czy muszę oglądać 30 minut ustawiania mikrofonów, chrząkania, kaszlenia, a potem nie zrozumieć nic z tego co na nagraniu mówi trener?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
1317Ja odpalam konferencję najpierw w naszych mediach ale w związku z tym że niestety jakość audio jest słaba to szukam u rywala i w większości przypadkach jest tam o niebo lepiej.
1318Na stronie ruszyła sprzedaż biletów na Odra - Śląsk. Nie ma możliwości kupienia biletów na sektory LMN. Na Odra - Tychy bez problemu. To jakaś zorganizowana akcja?
Edytka:
Dobra, już wiem. :)
Edytka:
Dobra, już wiem. :)
.
1319KU...A czy to naprawde tak ciężko napisać 2 słowa o sytuacji kadrowej?
Godzine przed meczem pojawia sie sklad i okazuje sie ze tego nie ma, tamtego nir ma....
Co z Casio
Czy Szrek ok
Kto sie nienkapie do kadry meczowej bo jest słaby a kto ma kontuzje?
Średniowiecze k...wa
Godzine przed meczem pojawia sie sklad i okazuje sie ze tego nie ma, tamtego nir ma....
Co z Casio
Czy Szrek ok
Kto sie nienkapie do kadry meczowej bo jest słaby a kto ma kontuzje?
Średniowiecze k...wa
1320To jest zasłona dymna. Stal Mielec myślała że Cassio zagra, że Spychała wypadł znowu na długie miesiące i że już nie mamy Dudzińskiego w składzie. A tak Odra ich zaskoczyła i dobre 80 minut nie mogli się z tego szoku otrząsnąć.
1321https://odraopole.pl/w/zdrowy-catering-
... to teraz na koszulki powinno byc -50% 😁
Niedosc ze JAKO to jeszcze ten piękny napis...
Mam nadaieje ze chociaz za to zacnie płacą...(choc jakoś ciezko uwierzyc)
Oby za chwile nie bylo Odra zdrowycatering Opole
... to teraz na koszulki powinno byc -50% 😁
Niedosc ze JAKO to jeszcze ten piękny napis...
Mam nadaieje ze chociaz za to zacnie płacą...(choc jakoś ciezko uwierzyc)
Oby za chwile nie bylo Odra zdrowycatering Opole
1322https://youtu.be/1wbD0pUv1lY?si=3c31K6s-biaHteN7
Z jednej strony super ze przedmeczową, z drugiej co jest kurwa z tym dźwiękiem? Tylko ja tak mam, moze muszą glosniki powymieniać?
... no i ci dziennikarze przekładający mikrofony jakby myśleli ze to slucowisko 🤣🤣🤣
Ktoś nad tym panuje ? Przecież nawet jak mikrofony nie pękły i nikt nie zauwazyl to jeszcze jakaś postprodukcja jest ... a moze nie ma ...
Z jednej strony super ze przedmeczową, z drugiej co jest kurwa z tym dźwiękiem? Tylko ja tak mam, moze muszą glosniki powymieniać?
... no i ci dziennikarze przekładający mikrofony jakby myśleli ze to slucowisko 🤣🤣🤣
Ktoś nad tym panuje ? Przecież nawet jak mikrofony nie pękły i nikt nie zauwazyl to jeszcze jakaś postprodukcja jest ... a moze nie ma ...
1323Jak ktoś ma ochotę to stworzyłem twitterową społeczność kibiców Odry.
https://x.com/i/communities/1974940832752156726
https://x.com/i/communities/1974940832752156726
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.