Jacelinho pisze: sobota, 23 maja 2026, 9:34 Jakub Adkonis wolny będzie bo Legia nie przedłuża kontraktu a kozacki zawodnik z Pogoni Grodzisk Mazowiecki i młodzieżowiec
Do Lechii idzie
Jacelinho pisze: sobota, 23 maja 2026, 9:34 Jakub Adkonis wolny będzie bo Legia nie przedłuża kontraktu a kozacki zawodnik z Pogoni Grodzisk Mazowiecki i młodzieżowiec
Od Sobolewskiego? Ja to słyszę od zatrudnienia Rumaka w 2018 roku. Dostał wtedy trzyletni kontrakt i rzekomo w trzecim sezonie mieliśmy się bić o awans. Mija 8 lat, a trudno powiedzieć, że jesteśmy w innym miejscu niż wtedy.Tomek84 pisze: sobota, 23 maja 2026, 12:06 a nie wciskać trzeci rok jakieś pierdoły eklapie i tak od Sobolewskiego leci kabaret...
Arka od razu po meczu podała komunikat, że Banasik odchodzi to może u nas zrobią tak samo i od razu po meczu ogłoszą Tomczyka.respest pisze: sobota, 23 maja 2026, 21:07 Nowy trener podpisany, ogłoszenie podejrzewam, że w poniedziałek. ;)
No przepaści jakiejś gigantycznej nie ma, ale licząc od naszego awansu do pierwszej ligi to oni zagrali 4 sezony w Ekstraklasie, wygrali Puchar Polski, dwa razy Superpuchar.LooZ^ pisze: sobota, 23 maja 2026, 23:06 Swoją drogą, od zawsze Arkę uważałem za w gruncie rzeczy klub w naszym zakresie potencjału (tak jak np. Koronę, Piasta czy Wisłę Płock) - podobny potencjał piłkarski i kibicowski.
Tymczasem kibice Arki są oburzeni, że Tomczyk idzie do jakiejś tam Odry, a gdzie Odrze do wielkiej Arki.
To ja jestem odklejony czy oni?
Dokładnie, pięknie powiedziane. Odra to nowy Chrobry Głogów 1 ligi.queswho pisze: niedziela, 24 maja 2026, 8:12 Ten klub musi mentalnie przestać być Chrobrym Głogów. Symbol 1 ligi, mowisz Odra Opole myslisz 1 liga, mówisz 1liga myslisz Odra Opole.
a ja myślę, że za pół roku będziecie go przepraszać na kolanach :)smilee pisze: niedziela, 24 maja 2026, 17:23 Pierwszym zadaniem dyrektora powinn byc rozwiązanie kontraktu z Memem Przybylko ...
A w życiu. Takiego drewna dawno Odra nie widziała. Jak wchodzi na boisko to jest już z góry osłabieniewijamurzyn pisze: niedziela, 24 maja 2026, 17:32a ja myślę, że za pół roku będziecie go przepraszać na kolanach :)smilee pisze: niedziela, 24 maja 2026, 17:23 Pierwszym zadaniem dyrektora powinn byc rozwiązanie kontraktu z Memem Przybylko ...