Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
301Dobrze że można karnet przez neta kupić bo geniusze zrobili od 10 do 16 xD
Sukiennicki nie zostanie.respest pisze: poniedziałek, 15 czerwca 2026, 15:46 Przy taktyce, którą preferuje Tomczyk (3-4-2-1), potrzebnych będzie minimum czterech ofensywnych pomocników. Z tych co są obecnie w kadrze - Sukiennicki (nie wiadomo czy zostanie), Mida (nie wiadomo czy zostanie), Tront (według mnie lepiej pokazywał się w ofensywie niż w defensywie; nie wiadomo czy zostanie) i Perez. Przy założeniu, że Spacil może być ściągnięty z myślą o tej pozycji (bo jednak chyba jako prawy wahadłowy nie, za słaby w defensywie, zresztą gra tam najlepszy w poprzednim sezonie Spychała), to realnie potrzeba jeszcze dwóch piłkarzy tutaj. Pytanie czy nie stać nas jednak na kogoś bardziej obiecującego niż Nunez, który na pierwszy rzut przypomina mi Salwadorczyka i on też miał dobre opinie w Kołobrzegu, a dla mnie jest chyba największym rozczarowaniem sezonu.
Tak i ten co nam w Chorzowie 2 bramki strzelił przy 6 0smilee pisze: wtorek, 16 czerwca 2026, 21:39 Ten co w zeszłym sezonie byl wypozyczzony do spadnierych Tychów?
Szkoda Szymona, Sukiennickiego w sumie też bo mógłby u Tomczyka się ogarnąć i być liderem. Tront to się nadaje na 3 lige.LooZ^ pisze: środa, 17 czerwca 2026, 10:01 No to już 11 out i 1 in.
" 𝐒𝐳𝐲𝐦𝐨𝐧 𝐊𝐨𝐛𝐮𝐬𝐢ń𝐬𝐤𝐢, 𝐃𝐚𝐦𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐫𝐨𝐧𝐭 𝐢 𝐎𝐥𝐢𝐯𝐢𝐞𝐫 𝐒𝐮𝐤𝐢𝐞𝐧𝐧𝐢𝐜𝐤𝐢 𝐨𝐝𝐜𝐡𝐨𝐝𝐳ą 𝐳 𝐎𝐝𝐫𝐲 𝐎𝐩𝐨𝐥𝐞."