Re: Stroje ODRY

226
smilee pisze: niedziela, 19 lipca 2026, 14:25 Dlaczego koszulki domowe nie sa matowe jak w projekcie ??
A) bo sie nie da
B) Da sie a ktoś sie nie przyłożył
C) Dałoby sie ale z innym partnerem
D) Tylko mi się wydaje sa jak projekt.

....myślę ze to jest moj główny problem z koszulka domowa.

Na projekcie jest matowa co daje obraz dobrej jakości materiału ktory jest "mięciutki jak kaczuszka" (dobra bawełna dla przykładu ma charakterystyczny meszek a słaba nie) tymczasem w Realu to plastik jak "reklamówka z biedronki" ?
Czy projektant wiedział ze tak będzie? Czy oryginal moglbyc bardziej podobny do projektu?

Bo materiał od JAKO jest gowniany. To tak jak z zakupami od Chińczyków. Na obrazku piękne a rzeczywistość co innego. No nie przekonacie mnie że ta koszulka na żywo wygląda dobrze.

236
No ale przecież nie trzeba wydawać ludziom dzisiaj. Nahajpowałeś produkt, którego się nie da przez tydzień kupić.

Jak Uni zdobyło brązowy medal to odpaliliśmy preorder koszulki okazjonalnej i poszło 100 sztuk, a dostawa była 3 tygodnie później.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

237
LooZ^ pisze: piątek, 24 lipca 2026, 16:54 No ale przecież nie trzeba wydawać ludziom dzisiaj. Nahajpowałeś produkt, którego się nie da przez tydzień kupić.

Jak Uni zdobyło brązowy medal to odpaliliśmy preorder koszulki okazjonalnej i poszło 100 sztuk, a dostawa była 3 tygodnie później.
Za dużo wymagasz...

247
... Jak dla mnie bomba - podjechałem w piątek, wszystkie rozmiary dostępne.
Wybrałem, zapłaciłem, wyszedłem.

...za to ponoc w trakcie meczu nie do kupjenia.

Moze ktos potwierdzic /zaprzeczyć?

P.S. nie wyglada zle i w upale nawet dala rade, ale "plastik" okrutny....

249
Ponoć ani sztuki już na początku meczu.

Co do materiału to nastawiałem sie na dramat ale jak na taki skwar nie było najgorzej ale sam materiał słaby niestety

Dotykałem wyjazdowej Górnika Zabrze (Reebok) ... no ta jest mięciutka jak kaczuszka i do tego ma strukturę co powoduje ze to zupełnie inna bajka (50 droższa od naszej).

No cóż, moze po awansie ....