Re: Puszcza Niepołomice -Odra Opole 2026/2027
2Ja pierdolę.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
5Strasznie się męczy Odra dzisiaj, pełno niecelnych podań w pustkę.
6Gdyby to Staś trafił...
7Niestety, nie ma co, absolutnie beznadziejny mecz. Zapomnieć i trenować dalej.
8Miło z naszej strony, że daliśmy się Puszczy przełamać.
10No i chuj ... czar prysł...
Szarańcza już nie zadziałała zbyt długo, innego planu brak
Oby nie było 7
Szarańcza już nie zadziałała zbyt długo, innego planu brak
Oby nie było 7
11W Odrze tyle musiało się zmienić by nic się nie zmieniło.... dramat
12W puszczy 15 nowych w oknie a ba naszym tle wyglądają mocarnie
Jak my w 1 pol z chrobrym
Martwi mnie ze reakcje trenera nic a nic nie zmieniają bo tu trzeba przechytrzyć a nie tylko pionki podmieniac
Jak my w 1 pol z chrobrym
Martwi mnie ze reakcje trenera nic a nic nie zmieniają bo tu trzeba przechytrzyć a nie tylko pionki podmieniac
13No a dwa pierwsze wyglądali chujowo.
Nie ma co oczekiwać stabilizacji formy w 3 meczu sezonu.
Nie ma co oczekiwać stabilizacji formy w 3 meczu sezonu.
14Lekcja pokory dla trenera Tomczyka od starego wyjadacza
Przecież na konferencji dokładnie powiedział ze tak będzie a mimo to planu b nie bylo ... jedna kontra gdzie biedrzycki zatrzymał zanim grać z pierwszej do szysza
Przecież na konferencji dokładnie powiedział ze tak będzie a mimo to planu b nie bylo ... jedna kontra gdzie biedrzycki zatrzymał zanim grać z pierwszej do szysza
16Niestety 2 braki kupczyka
W ofensywnie dal rade s defensywnie nie
W ofensywnie dal rade s defensywnie nie
17Żenada!! W obronie bałagan jak na alejkach w Biedronce, nikt nie wie kogo pilnuje. Kupczyk o ile do przodu jako tako, to w obronie dwie bramki na jego konto. Wznowienia Halucha to jakiś koszmar, chyba, że trener mu tak karze. Biedrzycki brak techniki I dryblingu, tylko szybko biega. Może torbę nosić za starym Cholewiakiem. Wrzutki przemilczę.
18Nie będę się powtarzał, bo wszyscy widzieli, że to był dramat dzisiaj z naszej strony, ale muszę zwrócić uwagę na dwa nazwiska: Szysz absolutnie zbędny dziś na boisku, a Przybyłko totalny szef. Spokojnie, to nie udar, brakowało nam dzisiaj w obronie takiego Przybyłki z Puszczy i chętnie bym ich podmienił. Choć znając to jakim bossem jest trener Tułacz, pewnie zrobiłby z naszego Kacpra króla strzelców.
19Nowy trener, pół składu nowe, a stare skrobaczowanie miało się dziś doskonale. Dobrze, że krople do oczu nie zdążyły mi się przeterminować.
20Rozumiem , że można przegrać mecz,ale nie rozumiem,że ponad połowa piłkarzy przeszła obok meczu bez większego zaangażowania.Spacerek = się porażka.
21Ten mecz o niczym nie świadczył, chyba tylko tyle że wiemy, że nic nie wiemy. 3 mecze - średni z Arka, dobry z Chrobrym i słaby z Puszczą. Może trochę więcej można powiedzieć o piłkarzach, bo niektórzy zawodzą praktycznie w każdym meczu. Na pewno dalej brak egzekutora, bo Feliks jest dla mnie ok, ale bardziej bym go widział na „10”, bo robi to czego nie robi Szysz. Natomiast potrzebujemy kogoś, kto będzie w polu karnym wtedy, kiedy piłka tam spada, będzie miał czutke kiedy uderzyć, jak może to dać nawet najbardziej przepchaną bramkę. Uderzy z 10-16m płaskim strzałem po ziemi, jak tylko zobaczy kawałek wolnego miejsca. Czyli: Arek Piech 2.0.
Uważam, że dobry mecz zagrał wczoraj Biedrzycki, natomiast na drugiej stronie ciągle szukamy i myślę, że dopiero powrót Spychały da nam stabilizację zarówno w ofensywie, jak i przede wszystkim defensywie. No i środek - wczoraj słaby mecz Gajdy, ale on pewniak, natomiast od początku nie ma wsparcia w partnerze. Scalet na razie rozczarowuje, trener chyba też średnio zadowolony, bo szybko go zmienia, wierzę, że jeszcze pokaże na co go stać, ale na ten moment w środku mamy lukę i oprócz napastnika ciągle szukałbym alternatywy na pozycję „8”.
A no i chyba więcej oczekiwałem po tych peanach na jego cześć od kibiców od Spacila. Cały sezon przed nim, ale poza walecznością na razie nie pokazuje tej przebojowości.
Uważam, że dobry mecz zagrał wczoraj Biedrzycki, natomiast na drugiej stronie ciągle szukamy i myślę, że dopiero powrót Spychały da nam stabilizację zarówno w ofensywie, jak i przede wszystkim defensywie. No i środek - wczoraj słaby mecz Gajdy, ale on pewniak, natomiast od początku nie ma wsparcia w partnerze. Scalet na razie rozczarowuje, trener chyba też średnio zadowolony, bo szybko go zmienia, wierzę, że jeszcze pokaże na co go stać, ale na ten moment w środku mamy lukę i oprócz napastnika ciągle szukałbym alternatywy na pozycję „8”.
A no i chyba więcej oczekiwałem po tych peanach na jego cześć od kibiców od Spacila. Cały sezon przed nim, ale poza walecznością na razie nie pokazuje tej przebojowości.
22respest pisze: niedziela, 9 sierpnia 2026, 7:47 Ten mecz o niczym nie świadczył, chyba tylko tyle że wiemy, że nic nie wiemy. 3 mecze - średni z Arka, dobry z Chrobrym i słaby z Puszczą. Może trochę więcej można powiedzieć o piłkarzach, bo niektórzy zawodzą praktycznie w każdym meczu. Na pewno dalej brak egzekutora, bo Feliks jest dla mnie ok, ale bardziej bym go widział na „10”, bo robi to czego nie robi Szysz. Natomiast potrzebujemy kogoś, kto będzie w polu karnym wtedy, kiedy piłka tam spada, będzie miał czutke kiedy uderzyć, jak może to dać nawet najbardziej przepchaną bramkę. Uderzy z 10-16m płaskim strzałem po ziemi, jak tylko zobaczy kawałek wolnego miejsca. Czyli: Arek Piech 2.0.
Uważam, że dobry mecz zagrał wczoraj Biedrzycki,
natomiast na drugiej stronie ciągle szukamy i myślę, że dopiero powrót Spychały da nam stabilizację zarówno w ofensywie, jak i przede wszystkim defensywie. No i środek - wczoraj słaby mecz Gajdy, ale on pewniak, natomiast od początku nie ma wsparcia w partnerze. Scalet na razie rozczarowuje, trener chyba też średnio zadowolony, bo szybko go zmienia, wierzę, że jeszcze pokaże na co go stać, ale na ten moment w środku mamy lukę i oprócz napastnika ciągle szukałbym alternatywy na pozycję „8”.
Gdzie Feliks na 10, miałeś to z Arka i była katastrofa. On jest po prostu słaby. Z Chrobrym miał koszmarna statystykę pojedynków, dużo złych wyborów, wczoraj to samo. Jak już pisałem, piłkarsko ten sam poziom co Przybyłko. Jako zmiennik może zostać ale nic więcej.
Scalet to póki co ogromne rozczarowanie. Słaby w obronie, do przodu nic nie daje. Utkwiła mi w pamięci wczoraj sytuacja gdzie miał ogrom miejsca przed sobą i wziął dał piłkę na pałę do przodu. Uważam że brakuje nam klasycznej 6.